Over ons

 

Sunny City Home

Sunny City Home is een V.o.F. dat adviseert en bemiddelt in duurzame energie producten. Wij zijn gespecialiseerd in zonnepanelen voor het zelf opwekken van elektriciteit. Deze zonnepanelen zijn ook wel bekend onder de naam pv-panelen. Sunny City Home adviseert, bemiddelt, calculeert, verkoopt en installeert pv-systemen. Sinds de oprichting in 2009 hebben wij al meer dan 300 pv-systemen gemonteerd. Wij kunnen u volledig helpen, vanaf de oriëntatie tot en met de montage en zelfs daarna! Zo hebt u met slechts één bedrijf te maken, wel zo overzichtelijk en transparant.

De markt voor Duurzame Energie producten is nog vrij jong. Toch is deze markt al uitgegroeid tot een complex geheel van producten en subsidieregelingen. Sunny City Home wil particulieren en bedrijven adviseren met betrekking tot Duurzame Energie investeringen. Daarnaast wil Sunny City Home ook bemiddelen bij het selecteren van producten met een goede prijs/kwaliteit verhouding en daarover advies uit brengen bij de aanschaf. Voor het adviseren, bemiddelen, calculeren, verkopen en installeren van pv-systemen (zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit) kunt u volledig bij Sunny City Home terecht. Ons gespecialiseerd team verzekert u van de beste keuze en montage van pv-systemen.

Over de vennoten / directie:

ing. Daan Palmen

Gediplomeerd werktuigbouwkundig ingenieur, gespecialiseerd in duurzame energie. Daan runt het bedrijf door het beheren van de in- en verkopen, onderhouden van klantencontacten en aansturen van de montageteams. Voor vrijwel alle vragen kunt u bij hem terecht.

Eddie Palmen

Eddie heeft veel ervaring op het gebied van zonweringen en overkappingen. Na de oprichting van Sunny City Home heeft hij zich vrijwel continu beziggehouden met het monteren van pv-systemen. Op dit gebied is hij nu zeer ervaren. Hij gebruikt zijn kennis om als hoofdmonteur de montageteams te begeleiden en is hier voornamelijk mee belast. Daarbij ondersteund hij Daan bij het beheren van het bedrijf.

Hoe werkt Sunny City Home hoofdzakelijk?

  1. U vraagt via de website, e-mail, telefonisch of een bezoek aan ons kantoor een offerte aan voor een bepaald product.
  2. Sunny City Home verwerkt de aanvraag en beantwoort deze met een gepast advies en bijbehorende offerte, inclusief advies over mogelijke subsidievormen waarvan u gebruik kunt maken.
  3. Als u tevreden bent met de uitgebrachte, gepaste offerte, kan Sunny City Home u een opdrachtbevestiging maken waarin de details worden vastgelegd.
  4. Sunny City Home levert en monteert (indien van toepassing) conform de afspraken en de klant betaalt het product.

Ons advies is geheel vrijblijvend, evenals mogelijke subsidieaanvragen. Bij grotere projecten kan het zijn dat Sunny City Home wel een vergoeding vraagt voor het geleverde advies. Dit wordt in nader overleg vastgesteld.

Offerte aanvragen

 

Wilt u een afspraak maken? Dat kan online.

Boek nu!

Limburgse Subsidie

Er is tot 1 juli 2012 in alle Limburgse gemeenten Provinciale Subsidie voor Zonnepanelen beschikbaar. De subsidie is gebaseerd op de aanschafprijs.