Recensies

Bekijk hier de ervaringen die mensen met Sunny City Home hebben, Tevens kunt u hier ook  uw eigen ervaringen over Sunny City Home plaatsen.

10 Recensies

 • Salisa schreef:

  Ik heb 9 panelen geplaatst: 3 sets Sunny City Solar Kits 3. Vanaf de wal kun je ze op het platdak zien staan. In de garage heb ik drie Soladins hangen. Mooi gezicht om ze oranje te zien knipperen. Het werkt allemaal prima. Met de energiemeters kan ik mooi volgen wat de opbrengst is.

 • Michel schreef:

  Vandaag zijn er 6x Avancis Powermax SunKit Black panelen geplaatst.
  Klasse werk. In een paar uurtjes waren alle panelen geplaatst en aangesloten.
  Nu maar hopen dat de zon volop gaat schijnen…….

 • Jean schreef:

  In de lente van 2011 heb ik 6 pv-panelen van Sunny City Home op mijn dak gekregen. De montage was binnen een werkdag afgerond. De pv-panelen liggen heel strak op het dak, de kabels zijn mooi weggewerkt en de omvormer hangt op de zolder. Deze heeft mij tot nu toe al meer dan 1.000 kWh geleverd en dat in minder dan een jaar! Van mij mag de zon elke dag volop schijnen!
  De service van Sunny City was overigens heel goed. Ze hebben me van a tot z geholpen, zelfs met het aanvragen de subsidie. Top!

 • Ton & Sylvia schreef:

  Op vrijdag de 13e juli worden ze geplaatst. 14 zonnepanelen. Ahumm vrijdag de 13e maar goed.
  De panelen worden super netjes gemonteerd, De heren werken alles netjes af. De afspraken die gemaakt zijn worden perfect nagekomen. Toppie 🙂 Ook geen gezeik over een extra kabeltje. Deze firma is no nonsens
  De opbrengst tot nu toe is na 7 weken 780 Kwh. Op een “slechte” dag ( regen en bewolking) 8 Kwh opbrengst en op een goede dag 22 Kwh.
  Ook de service achteraf je te woord staan met vragen en of onduidelijkheden en de hulp bij de subsidie aanvraag alleen maar lof.
  Samengevat met een woord geweldig

 • Ralph schreef:

  Precies een jaar geleden een set van 12 panelen (2760Wp) laten plaatsen. Ondanks het slechte weer hebben ze het karwei toch binnen een werkdag kunnen klaren. Alles is prima verlopen en de levertijd was ook zeer snel. We zijn ook erg tevreden over de jaaropbrengst, bijna 10% meer dan de aangegeven 2346kWh, namelijk zo’n 2565kWh.
  Absoluut een uitstekende investering!

 • Michael schreef:

  Een tweetal jaren geleden plaatste Sunny City Home onze PV-panelen van Wij Willen Zon. Sinds vorig jaar problemen met de werking vd panelen. Na enige meningsverschillen over de aansprakelijkheid voor het oplossen van de storing, heeft Sunny City Home de storing naar tevredenheid weten op te lossen, waarvoor mijn dank.

 • Johnd914 schreef:

  This will be a fantastic site, will you be interested in doing an interview regarding just how you designed it? If so email me! fcddegabcdfe

 • Johnc461 schreef:

  Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m impressed! Very useful info particularly the last part ckadgaeeafcd

 • Johne671 schreef:

  This is why Facebook games are becoming more popular. The ease of use and dissemination of content, tagging dkceebfddedk

 • Ralf schreef:

  Vandaag de zonnepanelen laten plaatsen perfecte plaatsing, deskundigheid enz enz. Ook tijdens het voor traject goede duidelijke informatie enz. Geen onzin verhalen.
  Nogmaals deskundigheid in optima forma! Alvast dank en met het rendement komt het wel goed,dat weet ik nu wel zeker!
  Daan en zijn team een dikke duim!

Plaats een recensie