Reparatiekit voor defecte Scheuten zonnepanelen

Sunways Photovoltaic Solutions heeft een speciale installatie-/reparatiekit op de markt gebracht waarmee de defecte panelen van Scheuten Solar weer veilig kunnen functioneren en nog vele jaren dienst kunnen doen. Met deze installatie-/reparatiekit wordt de junctionbox op de achterkant van de PV-panelen aangepast.

De aanpassing kan bij Sunways in Duitsland zelf gebeuren. Maar de klant kan het ook door en bij een gecertificeerde reparatiefirma laten doen die de aanpassing in zijn werkplaats of ter plaatse bij de klant uitvoert.

De oplossing voor de junctionbox van de defecte Scheuten panelen is ontstaan uit de jarenlange ervaring van Sunways met zonnepanelen. Vorig jaar werd dit bedrijf in Duitsland al uitgekozen als leverancier voor deze kit waarmee men de defecte PV-panelen van Scheuten kan repareren. Het reparatieproces met behulp van deze kit is tevens door de certificeringsinstelling TÜV goedgekeurd. Mede daardoor zijn er reeds meer dan 6000 modules omgebouwd.

YPS is reeds jaren specialist in duurzame energie en authorized dealer van Sunways producten. De reparatie-/installatiekits zijn bij YPS voor zowel de Nederlandse als Belgische markt verkrijgbaar. Bovendien vindt men op de website van YPS een lijst met gecertificeerde reparatiefirma’s. www.yps.be

 

http://www.duurzaamnieuws.nl/bericht.html?id=95562